MIRANDA BOONSTRA, AMBASSADRICE VOOR DE MAARTENSCHALLENGE

Met heel veel genoegen kunnen we aankondigen dat we de bekende hardloopster Miranda Boonstra hebben mogen benoemen tot de Ambassadrice van de MaartensChallenge.

Miranda heeft veel successen behaald binnen de atletiek. Haar eerste succes behaalde ze in 2002 door Nederlands kampioene te worden op de 3000 m steeple, een jaar later gevolgd door de nationale titel op de 5000 meter. In 2018 werd ze Nederlands kampioene op deMarathon van Amsterdam. Tussendoor behaalde ze vele nationale titels op de verschillende onderdelen en verbeterde ze veelvuldig Nederlandse records op die onderdelen. Op 17 maart jl. werd ze de eerste bij de vrouwen op de 10 km bij de Stevensloop.

In haar hele sportcarrière laat Miranda zien hoe ver je kunt komen met doorzettingsvermogen, gedrevenheid en vertrouwen in je zelf. Het is haar passie om mensen aan het bewegen en met name het hardlopen te krijgen. Ook mensen met (fysieke) beperkingen. Miranda wil als ambassadrice zich graag inzetten voor meer kansen tot participatie in sport voor kinderen van de St. Maartenschool! Want rennen is gewoon super leuk en dat plezier gunt Miranda zeer zeker ook de kinderen van de st. Maartenschool!

We zijn er dan ook erg trots op dat ze onze ambassadrice wil zijn!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *